Met de GroenLinks energieroute van Molen naar Molen 1

Omdat windenergie een zeer belangrijk onderdeel is van het routeplan naar " klimaat neutraal" in 2035, wil GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk tijdens de Nationale Molendag 2017 de bewoners en bestuurders laten kennismaken met de energie van de wind en deze fantastische molens en willen we het heden en het verleden verbinden via onze eigen GroenLinks routekaart.

bij De Arkduif
Fietsen vanaf De Arkduif

Op zaterdag 13 mei is De Arkduif in Bodegraven sowieso opengesteld voor publiek (gedurende de gehele dag) en werkt ook de stichting De Windvogel mee door de openstelling van de Gouwevogel in Gouda (van 11:00 tot 14 uur).

GroenLinks heeft beide molens verbonden via een fietsroute door onze prachtige gemeente en Brouwcafe de Molen nodigt de deelnemers aan dit evenement uit voor een gratis kopje koffie en wellicht dat een biertje daarna ook nog smaakt.

Aangevulde informatie

Om 10:30 vertrekt de fietstocht vanaf De Arkduif richting Gouwevogel. De route is zowel heen als terug 11 km (dus 2 x 11 km totaal) . 

Klik nu hier: "Fietstour" en zie of download de uitgebreide informatie.

Omdat het ook Fairtrade dag is zal er Fairtrade koffie / thee in Gouda worden geserveerd en iets Fairtrade lekkers ernaast. Met het evenement wil GroenLinks aandacht vragen voor opwekking van Duurzame energie, duurzame mobiliteit en Fairtrade. 

Meer informatie zal op uiterlijk woensdag 10 mei worden gedeeld op deze GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk website en natuurlijk ook via Facebook.

Klik nu hier: "Fietstour" voor de uitgebreide informatie.

We willen graag het Brouwcafe de Molen laten weten op hoeveel bezoekers er gerekend moet worden, dus graag even laten weten of je aan dit evenement wil meedoen.

Via facebook (GAAT!) of het webformulier hieronder of stuur een mailtje naar Friedrichs@ziggo.nl

Medeorganisatoren:

Stichting de Windvogel

Stichting de Arkduif

Brouwcafe de Molen

Locatie

Gouwevogel
goudkade
2802AA Gouda
Nederland